Weigering vaststelling bestemmingsplan Hotel ‘De Holland’ West-Terschelling, Terschelling

Logo Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken ingevolge artikel 3.8 juncto 8.2 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan Hotel ‘De Holland’ West-Terschelling, ingevolge het raadsbesluit van 20 december 2011 niet is vastgesteld. Het ontwerp-bestemmingsplan Hotel ‘De Holland’ West-Terschelling (NL.IMRO.0093.089999-ON01) betreft de bouw van een hotel op de percelen Molenstraat 5 en Willem Barentszkade 23 te West-Terschelling en heeft ter inzage gelegen van 29 juli 2011 tot en met 8 september 2011.

Informatie en procedure

Het besluit, het (ontwerp)bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen gedurende 6 weken, vanaf vrijdag 29 januari 2016 tot en met donderdag 10 maart 2016, ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Burgemeester van Heusdenweg 10A te West-Terschelling. De stukken zijn digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website http://www.terschelling.nl/ onder actueel/bekendmakingen. Het betreffende ontwerp-bestemmingsplan kunt u ook raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Omdat deze bekendmaking niet eerder heeft plaatsgevonden, wordt het besluit hierbij alsnog bekendgemaakt.

Belanghebbenden kunnen gedurende 6 weken vanaf de bekendmaking tegen het besluit omtrent vaststelling van een bestemmingsplan, of de weigering daarvan, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage of digitaal via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Indien beroep wordt ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, indien onverwijlde spoed, gelet op de betrokken belangen, dat vereist. Het besluit van de gemeenteraad van Terschelling treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

 

Naar boven