Ontwerp-bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 1e herziening

Logo 's-Gravenhage

Ontwerp

Het plangebied Madestein - Vroondaal, 1e herziening ligt in het stadsdeel Loosduinen en beslaat een deel van het plangebied van het moederplan Madestein - Vroondaal.

Het doel van het ontwerp-bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 1e herziening is beperkte ruimtelijke veranderingen mogelijk te maken. Het verleggen van een deel van de transportleiding voor aardgas en de reconstructie van de Madepolderweg en het kruispunt Madesteinweg - Madepolderweg zijn hierbij de belangrijkste veranderingen. Ook wordt de bouw van een gymzaal mogelijk gemaakt. Verder wordt het mogelijk parkeerplaatsen te verleggen en ontsluitingswegen van woningen en de nieuw te bouwen school aan te leggen.

Terinzagelegging

Het ontwerp-bestemmingsplan Madestein - Vroondaal, 1e herziening wordt op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening voor eenieder met ingang van 23 augustus tot en met 3 oktober 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

- op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

- op de gemeentelijke website: www.denhaag.nl/bestemmingsplannen;

- digitaal en op papier bij het Den Haag Informatiecentrum, Spui 70 (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en donderdagavond ook alleen op afspraak van 16.00 tot 20.00 uur).

Eenieder kan gedurende de inzagetermijn schriftelijk zijn/haar zienswijze kenbaar maken. U dient uw zienswijze voorzien van uw naam, adres, dagtekening, handtekening en motivering, te richten aan de GEMEENTERAAD, Postbus 19 157, 2500 CD Den Haag. Ook kan eventueel mondeling een zienswijze kenbaar worden gemaakt. U kunt hiertoe een afspraak maken via telefoonnummer: 070-353 5097. Om termijnoverschrijding te voorkomen wordt u verzocht om uiterlijk 14 dagen vóór afloop van de inzagetermijn een afspraak te maken.

Inloopbijeenkomst

Op donderdag 22 september 2016 wordt van 17:00 tot 18:00 uur wordt voor dit bestemmingsplan een inloopbijeenkomst gehouden in het Informatiecentrum Vroondaal, Vroonhoevelaan 2, 2553ES Den Haag.

 

Naar boven