Ontwerp bestemmingsplan Buitengebied Zuid, deelplan Calkoenswijk 14

Logo Hoogeveen

Het college van B&W heeft voor het perceel Calkoenswijk 14 te Nieuweroord een bestemmingsplan voorbereid. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een woning mogelijk. Het plangebied is gelegen ten zuidoosten van het dorp Nieuweroord en ten noorden van de Coevorderstraatweg.

Inzage

De stukken liggen van 25 augustus tot en met 5 oktober 2016 ter inzage bij de Gemeentewinkel, Raadhuisplein 24 in Hoogeveen. U kunt de stukken ook raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0118.2016BP8000016-ON01. Tevens kunt u het plan raadplegen via www.hoogeveen.nl/inzage.

Reageren

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw zienswijze over dit ontwerpplan bij de gemeenteraad indienen. Dit kan schriftelijk via Postbus 20000, 7900 PA Hoogeveen. U kunt ook mondeling uw zienswijze kenbaar maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer R. Kranenberg, via telefoonnummer 14 0528. Wij maken ingediende zienswijzen openbaar. Wanneer u vindt dat uw zienswijze of een deel daarvan niet openbaar mag worden gemaakt, dan zullen wij die informatie vertrouwelijk behandelen als hierop de weigeringsgronden van de Wet openbaarheid van bestuur van toepassing zijn.

 

Naar boven