Ontwerpbestemmingsplan ‘Olen 32’ gemeente Nuenen, Gerwen, Nederwetten ca.

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken, in overeenstemming met het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Olen 32’ met ingang van 26 augustus 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Olen 32’ voorziet in de mogelijkheid om de bedrijfslocatie aan Olen 32 te moderniseren. Men wenst het bouwblok te vergroten om meer containervelden te kunnen inrichten. Daarnaast wenst men twee tunnelkassen te bouwen. Het bedrijfsgebouw met laaddock wordt vergroot. Tot slot wenst men een tweetal sleufsilo’s en een waterbassin op te richten.

Het bedrijfsperceel zal landschappelijk worden ingepast door het aanbrengen van een haag met streekeigen beplanting en het inzaaien van een bloemenrand. Een bestaand bosgebied dat nu nog een agrarische bestemming heeft zal bestemd worden als natuur.

Terinzageligging

Het ontwerpbestemmingsplan kan op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, worden ingezien. Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijk site: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPBGOlen32-C001

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzageligging kan een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer A. Ras van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631545).

Nuenen, 25 augustus 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven