Vooraankondiging en inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Meppel –Buitengebied herziening Nijeveense Bovenboer 18’

Logo Meppel

In overeenstemming met artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en het bepaalde in de gemeentelijke Inspraakverordening geven burgemeester en wethouders van Meppel kennis dat zij een nieuw bestemmingsplan voorbereiden voor perceel Nijeveense Bovenboer 18 te Nijeveen. Met dit bestemmingsplan wordt een abusievelijk verwijderde dubbele woonbestemming voor het perceel Nijeveense Bovenboer 18 hersteld.

Waar kunt u het bestemmingsplan inzien?

Het bestemmingsplan (c.a.) met de planidentificatie NL.IMRO.0119.NijevBovenboer18-BPA1 ligt met ingang van 4 februari 2016 gedurende zes weken (tot en met 16 maart 2016) voor een ieder ter inzage in het stadhuis, Grote Oever 26 te Meppel. De openingstijden daarvan zijn van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 uur tot 20.00 uur. Het plan kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl .

Hoe kunt u uw inspraakreactie kenbaar maken?

Mede op grond van artikel 1.3.1 lid 2 van het Besluit ruimtelijke ordening wordt vermeld dat gedurende de periode van terinzagelegging de gelegenheid wordt geboden een zienswijze naar voren te brengen. Zienswijzen kunnen zowel schriftelijk als mondeling worden ingediend. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan Burgemeester en wethouders van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kan telefonisch een afspraak worden gemaakt met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 14 0522.

 

Meppel, 3 februari 2016.

Burgemeester en Wethouders van Meppel.

Naar boven