Besluit omgevingsvergunning uitgebreide procedure.

Logo Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij op grond van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht ( Wabo ), voor de onderstaande aanvraag een omgevingsvergunning hebben verleend, voorbereid met de uitgebreide procedure.

Aerdenhout

Zwaluwenweg 30, bouwen woonhuis (artikel 2.12,eerste lid, onder a, onder 3°, van de Wabo)(verleend 4 augustus 2016 en verzonden 5 augustus 2016)

Belanghebbenden die hun zienswijze hebben gegeven op het ontwerpbesluit kunnen gedurende zes weken tegen dit besluit beroep indienen bij de Rechtbank Noord-Holland (sectiebestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan op de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd. U kunt het besluit inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0377.AE2012PB002-vg01). Het beroep kan ook digitaal worden ingediend bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor is wel een elektronische handtekening nodig (DigiD). Kijkt u op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

De indiener van een beroepschrift kan ook een voorlopige voorziening, zoals schorsing, vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland (sectie bestuur, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem). Deze kan een voorlopige voorziening treffen indien onverwijlde spoed dat vereist. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Naar boven