Ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Molenstraat 2 Doornenburg

Logo Lingewaard

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken, gelet op artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het volgende ontwerpwijzigingsplan ter inzage ligt:

 

Buitengebied Lingewaard, Molenstraat 2 Doornenburg

 

Het ontwerpwijzigingsplan beoogt de bouw van twee vrijstaande woningen op de noordkant van het perceel van het voormalige agrarische bedrijf aan de Molenstraat 2 in Doornenburg. De initiatiefnemer is voornemens de overbodige agrarische bedrijfsbebouwing te slopen. In ruil hiervoor en in ruil voor de aanleg van landschappelijke inrichting mogen, conform het functieveranderingsbeleid, twee woningen in het buitengebied worden toegevoegd.

Het ontwerpwijzigingsplan Buitengebied Lingewaard, Molenstraat 2 Doornenburg met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 25 augustus 2016 gedurende zes weken op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

  • 1.

    Het digitale ontwerpwijzigingsplan kunt u raadplegen op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.158-ON01);

  • 2.

    Het plan en bijbehorende stukken zijn als bijlagen bij de publicaties op Staatscourant en Gemeenteblad opgenomen. Beide publicaties zijn te vinden via https://zoek.officielebekendmakingen.nl/;

  • 3.

    Zowel het digitale als analoge ontwerpwijzigingsplan ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum van de gemeente Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 in Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum op telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Belanghebbenden die het niet eens zijn met (onderdelen van) het ontwerpwijzigingsplan kunnen binnen de termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling hun zienswijze kenbaar maken aan het college van Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Degene die een mondelinge zienswijze kenbaar wil maken, kan contact opnemen met Rob Noppen, team Ruimtelijk Beleid op telefoonnummer (026) 32 60 111.

Bemmel, 24 augustus 2016

Naar boven