Ontwerpomgevingsvergunning (met projectafwijkingsbesluit) Nijmegen Kanaalhavens - 6 (Zendmast KPN)

Logo Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 30 mei 2016 een aanvraag voor een omgevingsvergunning ontvangen van KPN BV voor het realiseren van een nieuwe antennemast ten behoeve van antennes voor het KPN DVBT signaal aan de Ambachtsweg te Nijmegen.

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer W.Z16.101224.01.

De nieuwe antennemast wordt geplaatst aan de Ambachtsweg te Nijmegen, op het perceel kadastraal bekend, gemeente Neerbosch, sectie G, nummer 1169.

Het verlenen van de omgevingsvergunning heeft betrekking op de volgende activiteiten:

  • a.

    het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, sub a Wabo)

  • b.

    het maken van een uitweg (artikel 2.2, lid 1, sub e Wabo)

  • c.

    het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo)

Inzage

Het ontwerpbesluit, met bijbehorende stukken, ligt gedurende zes weken (met ingang van vrijdag 19 augustus 2016 tot en met donderdag 29 september 2016) ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 30 te Nijmegen.

Tevens is de ontwerpvergunning (en bijbehorende stukken) in te zien via de publicatie ervan in het elektronische Gemeenteblad van de gemeente Nijmegen op https://www.overheid.nl

Het onderdeel dat de activiteit ‘afwijken van bestemmingsplan of inpassingsplan’ betreft, is digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Zienswijze

Iedereen kan tijdens voornoemde periode van terinzagelegging een zienswijze tegen het ontwerpbesluit indienen (schriftelijk, mondeling of digitaal).

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, Postbus 1603, 6501 BP Nijmegen, onder vermelding van zaaknummer W.Z16.101224.01.

Voor een mondelinge zienswijze of toelichting over het ontwerpbesluit kan contact worden opgenomen met de Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00. Aan de hand van het zaaknummer wordt u doorverboden met de behandelend medewerker.

Het is ook mogelijk om digitaal een zienswijze in te dienen via https://www.nijmegen.nl onder ‘Digitaal Loket’, ‘Zienswijze indienen’. Inloggen met DigiD of voor bedrijven met Eherkenning is hierbij verplicht.

Naar boven