Ontwerpwijzigingsplan Rozenlaantje 12-12a te Laren

Logo Laren

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Laren maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpwijzigingsplan Rozenlaantje 12-12a Laren (NL.IMRO.0417.WPRozenlaantje12On01) ter inzage ligt.

Het plangebied van het wijzigingsplan  ligt aan het Rozenlaantje 12-12a te Laren.

Inhoud wijzigingsplan

Het plan bevat maakt gebruik van de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan Laren West om de bouwvlakken van de woningen te verschuiven. Er wordt voldaan aan de wijzigingsregels.

Procedure

Het ontwerpwijzigingsplan ligt vanaf  19 augustus  2016 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Het ontwerpwijzigingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter visie liggen kan een ieder een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Laren, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze wijzigingsplan Rozenlaantje 12-12a Laren’.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van het ter visie liggen, een afspraak te worden gemaakt met mevrouw W. Verbeek van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Naar boven