Ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en ontwerp-omgevingsvergunning appartementengebouwen Pilon, Drierivierenlaan 357 t/m 587 te Ridderkerk.

Logo Ridderkerk

Bekendmaking

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ridderkerk maken op grond van het bepaalde in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat de gemeenteraad een ontwerp-verklaring van geen bedenkingen heeft afgegeven.

Deze verklaring heeft betrekking op de door burgemeester en wethouders vastgestelde ontwerp-omgevingsvergunning voor het bouwen van twee appartementsgebouwen aan de Drierivierenlaan 357 en 587. De beoogde ontwikkeling wijkt op onderdelen af van het hier geldende bestemmingsplan “Slikkerveer Rivieroevers”.

Wilt u de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning bekijken?

Dat kan vanaf 19 augustus2016 tot en met 29 september 2016:

• via de website van de gemeente Ridderkerk op www.ridderkerk.nl/(Ter inzage);

• in het Gemeentelijk Service Centrum van de gemeente Ridderkerk (Koningsplein 1).

Wilt u reageren op de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen en de ontwerp-omgevingsvergunning?

U heeft hiervoor zes weken de tijd. U kunt uw reactie in een brief schrijven aan het college van burgemeester en wethouders. Deze brief heet een zienswijze. Stuur uw zienswijze vóór 30 september 2016 op naar Postbus 271, 2980 AG Ridderkerk. U kunt ook mondeling reageren. Daarvoor moet u een afspraak maken met de heer Alefs van de afdeling Advies Ruimte. U kunt hiervoor bellen op telefoonnummer 0180-451216. Een brief heeft onze voorkeur.

Wat is de volgende stap in de procedure?

De binnengekomen zienswijzen voorzien wij van een reactie. Voor zover de zienswijzen hier aanleiding toe geven kan het plan worden bijgesteld. Na het afgeven van een verklaring van geen bedenkingen en een omgevingsvergunning wordt hierover bericht in de Staatscourant, de Combinatie en op de gemeentelijke website.

Naar boven