Provincie Gelderland – omgevingsvergunning – Bioraffinage RMS Groenlo B.V. - Ruiterweg ong. / gemeente Groenlo sectie F, nummer 20 (ged), 21 (ged) en 780 (ged)

Logo Gelderland

Bioraffinage RMS Groenlo B.V. in Groenlo (industrieterrein De Laarberg)

Bioraffinage RMS Groenlo B.V. heeft haar voornemen kenbaar gemaakt om een aanvraag voor een omgevingsvergunning in te dienen (conform artikel 7.16 van de Wet milieubeheer). Dit is gedaan door het indienen van een aanmeldingsnotitie m.e.r. op 27 juni 2016.

Het voornemen is om binnen de inrichting een installatie voor een bioraffinageop te richten (en daarmee van een inrichting als bedoeld in het Besluit milieu-effectrapportage).

 

Gelet op hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer en het Besluit milieueffectrapportage besluiten wij dat voor het oprichten van een installatie voor bioraffinage, gevestigd op het adres Ruiterweg ongenummerd in Groenlo, gemeente Oost Gelre geen milieueffectrapport (MER) opgesteld hoeft te worden.

Mogelijkheid van inzien

Het besluit kan van 17 augustus 2016 tot 29 september 2016 worden ingezien via www.officielebekendmakingen.nl en www.oostgelre.nl. De bijbehorende stukken kunt u op afspraak komen inzien bij het provinciehuis Gelderland. Bij het gemeentehuis van de gemeente Oost Gelre kunt u deze inzien tijdens openingstijden. Een afspraak voor inzage op het provinciehuis kunt u maken via vergunningen@odachterhoek.nl.

 

Deze bekendmaking wordt ook gepubliceerd in de Staatscourant van 17 augustus 2016, en in huis-aan-huisblad Elna en Groenlose Gids.

Rechtsmiddelen

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is bovengenoemd besluit niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij het besluit de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Anderen kunnen in een later stadium zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit op de aanvraag om een omgevingsvergunning. Daarbij kunt u uw eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

Wilt u meer weten?

E-mail naar vergunningen@odachterhoek.nl. Of bel naar 0575 750 400.

 

Hengelo Gld., 17 augustus 2016- zaaknummer 2016MER0004

Gedeputeerde Staten van Gelderland

Naar boven