Ontwerp-Structuurvisie Kernen

Logo Sint Anthonis

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint Anthonis maken bekend dat een ontwerp-structuurvisie voor de kernen is opgesteld. In deze structuurvisie is het beleidskader voor ruimtelijke ontwikkelingen verwoord.

Ter inzage

Het college en de raadscommissie hebben besloten deze ontwerp-structuurvisie vrij te geven voor inspraak. Dit doen zij op basis van de Algemene wet bestuursrecht en de gemeentelijk inspraakverordening. Deze aankondiging is ook een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Het ontwerp van de Structuurvisie Kernen ligt met ingang van maandag 15 augustus 2016 voor een termijn van 6 weken ter inzage. U kunt deze inzien in de centrale hal van het gemeentehuis, Brink 3 te Sint Anthonis. U kunt de ontwerp-structuurvisie ook digitaal bekijken op www.sintanthonis.nl. Daar vindt u een link naar de ontwerp-structuurvisie op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Inspraak

Wilt u reageren op de ontwerp-structuurvisie. Dat kan van 15 augustus 2016 t/m 26 september 2016. U kunt een zogenaamde schriftelijke inspraakreactie sturen aan de gemeenteraad van Sint Anthonis. Wij adviseren u in uw inspraakreactie duidelijk aan te geven waarop uw reactie betrekking heeft. U kunt dit per brief doen (Postbus 40, 5845 ZG, Sint Anthonis) of per email (postbus@sintanthonis.nl). Geeft u daarbij aan dat het gaat om een ‘Inspraakreactie Ontwerp-Structuurvisie’

Vervolgprocedure

De gemeenteraad beslist over de vaststelling van de structuurvisie. Uw inspraakreactie kan aanleiding zijn om de ontwerp-structuurvisie aan te passen. Wij informeren u te zijner tijd over ons antwoord op uw inspraakreactie. Tegen het besluit om de structuurvisie vast te stellen kan geen bezwaar worden gemaakt of beroep worden ingesteld (artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht).

Naar boven