Ontwerpbestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden, 7e herziening (Hondenbergseweg ong. te Wapenveld)

Logo Heerde

Het college van Heerde maakt, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden, 7e herziening (Hondenbergseweg ong. te Wapenveld) met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit ter inzage ligt.

 

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan Ontwikkelingsgebieden, 7e herziening (Hondenbergseweg ong. te Wapenveld) voorziet in een juridisch planologische regeling ten behoeve van een woningbouwkavel aan de Hondenbergseweg ongenummerd (ten noorden van de woning Hondenbergseweg 1, kadastraal bekend HDE00C 4698). Het betreft een vervangende woningbouwkavel voor de woning die aan de Eeuwlandseweg 7 te Heerde is gesloopt ten behoeve van de ontwikkeling van het bedrijventerrein Eeuwlandseweg-Zuid. Met het ontwerpbestemmingsplan wordt voor het betreffende perceel de bestemming Agrarisch – Landschappelijke waarde gewijzigd naar de bestemmingen Wonen en Tuin.

 

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van woensdag 17 augustus 2016 gedurende zes weken (tot en met dinsdag 27 september 2016) op werkdagen tussen 08:30 uur en 12:30 uur voor een ieder analoog ter inzage op het gemeentekantoor te Heerde, bij de balie van het Publiekscentrum. Het ontwerpbestemmingsplan met het IMRO-nummer NL.IMRO.0246.608ONTH07HNDNBSWEG-ON01 tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u het ontwerpbestemmingsplan digitaal verkrijgen via www.heerde.nl/Wonen_en_leven/Ruimtelijke_plannen/Plannen_in_voorbereiding.

 

Zienswijze

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Heerde. Dit kan schriftelijk (Postbus 175, 8180 AD Heerde), digitaal (www.heerde.nl - Contact - Direct regelen - Zienswijze bestemmingsplan) en mondeling. Indien u van deze laatst genoemde mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met Jacob Jan van Burg van het team Ontwikkeling, telefoon 0578-699494.

 

16 augustus 2016

Het college van Heerde,

Mevr. Drs. W.R.J.M. Pijnenburg – Adriaenssen

Burgemeester

Dhr. B. van Zuthem

gemeentesecretaris

Naar boven