Gemeente Nijkerk – Omgevingsvergunning voor het bouwen van een woning en bijgebouw aan de Nijkerkerveenweg 5a te Hoevelaken.

Logo Nijkerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.10 lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor het omzetten van een agrarische bestemming in wonen met agrarische nevenactiviteit t.b.v. de realisatie van een van een woning met bijbouwen aan de Nijkerkerveenweg 5a te Hoevelaken.

Inzage

De verleende omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 11 augustus 2016 zes weken ter inzage. De omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken zijn digitaal te raadplegen via de link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0267.OV0092-0002 en via www.nijkerk.eu (woon- en leefomgeving, bestemmingsplannen, omgevingsvergunningen). De stukken zijn ook in te zien in de Publiekswinkel van het stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033.

Beroep

Tegen dit besluit kan een belanghebbende beroep instellen bij de bestuursrechter. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan dat binnen zes weken na datum bekendmaking. Volgens de wettelijke regels bevat het beroepschrift ten minste: de dagtekening, uw naam, adres en handtekening; een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht (zo mogelijk met een kopie daarvan); de gronden van het beroep. Verder zendt u een kopie mee van de zienswijze die u tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend, of u geeft een toelichting waarom u niet in de gelegenheid was een zienswijze in te dienen.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking; dat betekent dat het besluit na afloop van de beroepstermijn in werking treedt en kan worden uitgevoerd. Als u een direct en spoedeisend belang hebt om dat te voorkomen, kunt u binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter. Het besluit wordt van rechtswege geschorst totdat de voorzieningenrechter op het verzoek heeft beslist.

Uw brieven aan de bestuursrechter of de voorzieningenrechter adresseert u als volgt: Rechtbank Gelderland, Afdeling bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM. Met uw elektronische handtekening (DigiD) kunt u digitaal een beroepschrift indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Op die website staat een handleiding.

Nijkerk, 10 augustus 2016

Naar boven