Omgevingsvergunning Zeebuurt - McDonalds

Logo Harderwijk

Burgemeester en wethouders hebben een omgevingsvergunning verleend voor de realisatie van een Mc Donalds restaurant. Het gaat om het perceel gelegen op de hoek van de Burgemeester de Meesterstraat en de Knardijk. De ontwikkeling maakt deel uit van de totale herontwikkeling van het gebied De Harder.

De omgevingsvergunning Zeebuurt - McDonalds ligt met ingang van 18 augustus gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis. Belanghebbenden kunnen beroep aantekenen bij de rechtbank. Hiervoor geldt een termijn van 6 weken. De beroepstermijn vangt aan op de dag nadat het besluit aan aanvrager bekend is gemaakt (dit is de dag na de datum die op de vergunning staat vermeld). U kunt alleen beroep aantekenen als u een zienswijze tegen het ontwerpbesluit hebt ingediend of indien u redelijkerwijze niet verweten kan worden dat u geen zienswijze ingediend heeft. Informatie: domein Ruimte, dhr. M. den Braven, tel 411911.

De omgevingsvergunning (NL.IMRO.0243.PB00172-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans/NL.IMRO.0243.BP00172-/NL.IMRO.0243.BP00172-0002). De omgevingsvergunning is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenzeebuurt.

 

Naar boven