Ontwerpwijzigingsplan Plavuizenweg 1 ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening.

Logo Lelystad

Het college van burgemeester en wethouders van Lelystad maken bekend dat voor een deel van het perceel Plavuizenweg 1 het ontwerp ‘Wijzigingsplan Plavuizenweg 1’ is opgesteld ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening. Het plan is opgesteld voor het bouwen van een ligboxenstal, kapschuur en het plaatsen van nieuwe sleufsilo’s.

Het plangebied bestaat uit het perceel Plavuizenweg 1 in het buitengebied van de gemeente Lelystad. Het buitengebied van Lelystad grenst in het noorden aan de rijkswateren van het IJsselmeer. De westgrens wordt gevormd door de rijksweg A6. In het oosten grenst het gebied aan de gemeente Dronten. De zuidgrens wordt gevormd door de grens met de gemeente Zeewolde. Plavuizenweg 1 ligt in het plangebied in het zuidwesten.

Het bovengenoemde wijzigingsplan ligt samen met de bijbehorende stukken met ingang van donderdag 21 juli 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 2. Het Stadhuis is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00, op donderdag avond van 18.00 uur tot 20.00 uur. Tevens zijn de stukken digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden kunnen gedurende genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken bij het college omtrent het voornemen genoemde wijzigingsplan vast te stellen. Ingeval van indiening van een mondelinge zienswijze wordt verzocht eerste contact op te nemen met telefoonnummer 14 0320.

Naar boven