Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied, Erveweg 1 - 3 / Kloosterhoekweg 14’ te Welsum, Olst-Wijhe

Logo Olst-Wijhe

Het college van burgemeester en wethouders van Olst-Wijhe heeft op 2 augustus 2016 het wijzigingsplan ‘Buitengebied, Erveweg 1-3 / Kloosterhoekweg 14’ te Welsum gewijzigd vastgesteld. Het wijzigingsplan geldt voor de locaties Erveweg 1, Erveweg 3 en Kloosterhoekweg 14 te Welsum. Met het wijzigingsplan wordt de wijziging van de bestemming ‘agrarisch’ naar de bestemming ‘wonen’ mogelijk gemaakt.

Het plan wordt gewijzigd vastgesteld. De wijziging ten opzichte van het ontwerp-wijzigingsplan betreft:

  • 1.

    een aangepaste voorwaardelijke verplichting ten behoeve van de landschappelijke inpassing;

  • 2.

    een aanpassing van de verbeelding voor het perceel Kloosterhoekweg 14 

Het wijzigingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2016001017-0301, ligt van 18 augustus 2016 tot en met 28 september 2016 ter inzage en is digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl. Het plan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ook ter inzage bij ons klantcontactcentrum van het gemeentehuis Olst-Wijhe, Raadhuisplein 1 te Wijhe. 

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan beroep worden ingesteld door:

  • 1.

    diegenen die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht;

  • 2.

    belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen of niet tijdig zienswijzen naar voren hebben gebracht.

  • 3.

    diegenen die bezwaar hebben tegen de aangebrachte wijzigingen ten opzichte van het ontwerp-wijzigingsplan zoals deze ter inzage heeft gelegen  

Een beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. 

Het indienen van een beroepschrift betekent niet dat het vastgestelde wijzigingsplan niet in werking kan treden. Om de werking van het besluit op te schorten kunt u als belanghebbende, gedurende de beroepstermijn, een voorlopige voorziening aanvragen. Een verzoek hiertoe kunt u indienen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

 

Naar boven