Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Troprijt 5 Bladel

Logo Bladel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bladel maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning activiteit milieu, als bedoeld in artikel 2.1 in samenhang met artikel 2.4 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, te verlenen.

Inhoud

De omgevingsvergunning heeft betrekking op het veranderen van een varkenshouderij, Troprijt 5 te Bladel. De verandering betreft onder andere het plaatsen van een olietank, het intern wijzigen van de stalindeling en het wijzigen van de luchtwassers.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen van 10 augustus tot en met 20 september 2016 ter inzage bij het Klant Contact Centrum (KCC) in het gemeentehuis, Markt 21 te Bladel. U kunt daar terecht van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Als u niet in de gelegenheid bent om tijdens deze uren naar het gemeentehuis te komen, kunt u een afspraak maken voor een ander tijdstip (telefoon 0497-361636).

Indienen zienswijzen

Iedereen kan tijdens de ter inzage periode schriftelijk of mondeling een zienswijze over de ontwerpbeschikking kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie moet u sturen naar burgemeester en wethouders (Postbus 11, 5530 AA Bladel). In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van het ontwerpplan deze betrekking heeft.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze of voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer L. Stortelder, afdeling Dienstverlening (telefoonnummer 088-3690302). Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Bladel, 9 augustus 2016

 

Burgemeester en wethouders voornoemd,

De secretaris, drs. E.L.C.M. Mol

De burgemeester, mr. A.H.J.M. Swachten

Naar boven