Ontwerp omgevingsvergunning eerste fase Groothandelshuis Seingraaf

Logo Duiven

Burgemeester en wethouders van de gemeente Duiven maken bekend dat ter inzage ligt:

de ontwerp omgevingsvergunning eerste fase Groothandelshuis Seingraaf.

De omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van een Groothandelshuis op het bedrijventerrein Seingraaf te Duiven. Dit Groothandelshuis betreft één gecombineerd bedrijfspand voor in totaal vier bedrijfsunits, waarin groothandelsbedrijven zullen worden gevestigd. Het plan past op hoofdlijnen binnen het vigerende bestemmingsplan “Bedrijventerrein Seingraaf”, maar wijkt op onderdelen af. De omgevingsvergunning eerste fase betreft het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan), voor een afwijking van de minimale afstand tot de perceelgrenzen, de bebouwing van een strook met een specifieke bouwaanduiding die dit in beginsel niet toestaat en het al dan niet behalen van het minimale bebouwingspercentage van 60%.

Inzien

De aanvraag en de ontwerp omgevingsvergunning liggen met ingang van 11 augustus 2016 tot en met 21 september 2016 voor iedereen ter inzage bij het Loket Omgevingsvergunning, Koning Willem Alexanderplein 1 te Duiven. Dit loket is van maandag tot en met vrijdag op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.30 uur. U kunt een afspraak maken via de afsprakenmodule op de gemeentelijke website www.duiven.nl of via telefoonnummer (0316) 27 91 11. Daarnaast is de omgevingsvergunning te lezen op de gemeentelijke website http://0226.roview.net en de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN: NL.IMRO.0226.OVBTSeingraafGHH-ON01).

Zienswijze

Gedurende de genoemde periode kan iedereen schriftelijk een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Duiven, Postbus 6, 6920 AA Duiven. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Voor vragen over deze publicatie of inzage in de stukken buiten openingstijden kunt u telefonisch een afspraak maken met Monique Giezen. Zij is bereikbaar via (0316) 27 93 85.

Naar boven