Ontwerp omgevingsvergunning voor het bovengronds zichtbaar maken van de Sint Jansbeek in het centrum van Arnhem

Logo Arnhem

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te

verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het bovengronds zichtbaar maken van de Sint Jansbeek en de bijbehorende bouwwerken en voorzieningen in het centrum van Arnhem. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer 195213927.

Initiatiefnemer is voornemens om de Sint Jansbeek bovengronds zichtbaar te maken in het centrum van Arnhem. De diverse vigerende bestemmingsplannen verbieden op onderdelen het bovengronds zichtbaar maken van de Sint Jansbeek met de daarbij behorende bouwwerken en voorzieningen. De aanvraag omgevingsvergunning, voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing, ziet op een verzoek om planologische afwijking ten behoeve van de realisatie van het project.

Inzien

Het ontwerp van de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van

11 augustus 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage bij het loket Bouwen, Wonen en Leefomgeving (BWL) in het Stadhuis aan de Koningstraat 38 te Arnhem, telefoon 0900-1809 (lokaal tarief). Voor de inzage van het besluit kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur of op donderdag tot 20.00 uur.

 

Daarnaast is het ontwerp van de omgevingsvergunning ook op internet in te zien via het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0202.OGV894-0201

 

De interactieve digitale verbeelding van het besluit is te raadplegen op het webadres: 

http://www.arnhem.nl/ruimtelijkeplannen/plannen/NL.IMRO.0202.OGV894-/NL.IMRO.0202.OGV894-0201

Zienswijze

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp omgevingsvergunning indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Arnhem (per adres: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem, Postbus 9200, 6800 HA Arnhem), onder vermelding van het betreffende zaaknummer. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de bovengenoemde periode.

Voor informatie over de ontwerp omgevingsvergunning en een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het loket BWL via het telefoonnummer 0900-1809. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Arnhem, 10 augustus 2016

Naar boven