Ontwerp-omgevingsvergunning Langlaar 4a gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 9 juni 2016 besloten in beginsel medewerking te verlenen aan een aanvraag om omgevingsvergunning voor het uitbreiden van de woning aan de Langlaar 4a te Nuenen (legalisatie). De ontwerp - omgevingsvergunning volgt de procedure van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3° Wabo. Het verzoek is geregistreerd onder nummer N-HZ-2015-0107.

Het college heeft de gemeenteraad de ontwerp-omgevingsvergunningen voorgelegd. De gemeenteraad heeft op 12 mei 2016 besloten een verklaring van geen bedenkingen voor het verlenen van de aangevraagde omgevingsvergunning af te geven

Termijn terinzagelegging

De ontwerp-omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van vrijdag 12 augustus 2016 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2, 5671 CK Nuenen. U kunt de ontwerp- omgevingsvergunning en verklaringen van geen bedenkingen inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl.

De ontwerp-omgevingsvergunning ‘Langlaar 4a’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.OVLanglaar4a-C001

Indienen zienswijzen

Tijdens de inzage termijn kan een ieder een zienswijze, bij voorkeur schriftelijk, kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft. Mondelinge zienswijzen kunnen, bij voorkeur na afspraak, naar voren worden gebracht bij de publieksbalie, telefoonnummer (040) 263 16 99.

Nuenen, 11 augustus 2016.

Burgemeester en wethouders Nuenen c.a.

Naar boven