Wijziging bestemmingsplan Loosdrecht Landelijk Gebied Noord Oost/Rading 30

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken bekend voornemens te zijn op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Loosdrecht Landelijk Gebied Noord Oost te wijzigen voor zover dat betrekking heeft op het perceel Rading 30 te Loosdrecht

Het perceel Rading 30 is bestemd voor Bedrijf en deze bestemming wordt gewijzigd naar Wonen-1. Ter plaatse mag dan één woning worden gebouwd nadat de voor bedrijf bestemde loods is afgebroken.

De ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen ingaande 11 augustus 2016 gedurende een termijn van zes weken op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling ruimtelijke ontwikkeling, Rading 1 te Loosdrecht. De stukken kunnen eveneens worden ingezien op de website van de gemeente www.wijdemeren.nl (bestemmings-plannen/bestemmingsplannen in voorbereiding). De digitale verbeelding kan worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende de termijn van ter inzageligging kan tegen het ontwerpbesluit een schriftelijke zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Gedurende bovengenoemde termijn kunnen tevens mondelinge zienswijzen worden ingediend. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt via telefoonnummer (035) 65 59 446.

Om te zijner tijd beroep in te kunnen stellen tegen de wijziging van het bestemmingsplan is het noodzakelijk dat een zienswijze wordt ingediend tegen het ontwerpbesluit tot wijziging.

Naar boven