Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure, oprichten van een TinQ tankstation, Kolbaanweg 25, 3853 JT, Ermelo

Logo Ermelo

Burgemeester en wethouders van gemeente Ermelo maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag een omgevingsvergunning te verlenen:

 

Kolbaanweg 25 te Ermelo (3853 JT) voor het oprichten van een TinQ tankstation. Het gaat hier om een uitgebreide procedure in verband met het afwijken van het bestemmingsplan.

 

De ontwerpomgevingsvergunning bestaat uit de volgende activiteiten:

  • -

    Het handelen in strijd met regels voor ruimtelijke ordening (bestemmingsplan)

  • -

    Het (ver)bouwen van een bouwwerk

  • -

    Het maken, veranderen of gebruiken van een uitweg

 

Wij zijn voornemens de vergunning te verlenen voor bovenstaande activiteiten.

 

In de raadsvergadering van 2 juli 2015 is besloten het oprichten van een tankstation aan de Kolbaanweg toe te voegen aan de lijst van categorieën van gevallen waarvoor geen verklaring van geen bedenkingen noodzakelijk is.

 

Procedure en zienswijzen

Deze omgevingsvergunning wordt voorbereid volgens de uitgebreide procedure zoals bedoeld in afdeling 3.4 Awb. De omgevingsvergunning bevat een projectafwijkingsbesluit als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo. De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 11 augustus 2016 gedurende 6 weken ter inzage bij de afdeling Publiekszaken van gemeente Ermelo. Gedurende deze periode kan een ieder bij het college van burgemeester en wethouders van gemeente Ermelo, postbus 500, 3850 AM Ermelo, schriftelijk of mondeling een zienswijze op de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Voor het indienen van zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Publiekszaken van gemeente Ermelo, telefoon 0341 56 72 32.

Ermelo, 10 augustus 2016

 

Naar boven