Verleende omgevingsvergunning

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge paragraaf 3.3 van de

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij, op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor:

Bodegraven, 2411 NE, Europaweg 6, plaatsing 2 opslagtanks van 60 .

De verleende omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen voor een ieder van donderdag 11 augustus 2016 tot en met 21 september 2016 op de volgende wijze ter inzage:

•Digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website:

https://gemeente.bodegraven-reeuwijk.nl/overzicht-ruimtelijke-plannen (verleende omgevingsvergunning Europaweg 6 te Bodegraven met ID-nummer NL.IMRO.1901.Europaweg6-AB80);

•Op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

Tegen de verleende omgevingsvergunning is beroep mogelijk. Een beroep kunt u instellen vanaf

11 augustus t/m 21 september 2016 bij de Raad van State in Den Haag, afdeling Bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend. Belanghebbenden die geen zienswijzen hebben ingediend tijdens de ontwerpfase dienen aannemelijk te maken dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze, binnen de daarvoor gestelde ontwerptermijn, in te dienen. Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

De omgevingsvergunning treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, kan er geen gebruik worden gemaakt van de verleende omgevingsvergunning voordat op het verzoek is beslist.

Bodegraven, 10 augustus 2016

Naar boven