Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Wabo (inclusief afwijking bestemmingsplan), Terborgseweg 2 te Zeddam (Sin Chen)

Logo Montferland

Burgemeester en wethouders van Montferland maken bekend dat met ingang van 11 augustus 2016 gedurende 6 weken ter inzage ligt het ontwerpbesluit op de aanvraag omgevingsvergunning voor de gedeeltelijke uitbreiding van een bestaand restaurant van

-Restaurant Sin Chen, gevestigd Terborgseweg 2 te Zeddam

Het ontwerpbesluit voorziet in het voornemen om met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ (zoals dat geldt na de tweede herziening van dat plan) door medewerking te verlenen aan de ingediende aanvraag omgevingsvergunning voor de activiteiten:

  • -

    Bouwen;

  • -

    Handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening (bestemmingsplan);

  • -

    Uitrit aanleggen of veranderen;

De aanvraag om omgevingsvergunning voorziet in de uitbreiding van het bestaande restaurant met een oppervlakte van ca. 320 m², een uitbreiding van het bijbehorende parkeerterrein tot ca. 130 parkeerplaatsen en het veranderen van een uitrit op de Terborgseweg. De wijzigingen gaan gepaard met een landschappelijke kwaliteitsbijdrage in de vorm van een goede landschappelijke en natuurvriendelijke inpassing en aankleding van de planlocatie.

Vanaf 11 augustus 2016 kunnen de stukken worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Bergvredestraat 10 te Didam. Wij adviseren hiervoor een afspraak te maken. De stukken zijn tevens te raadplegen via de website www.montferland.info.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn/haar zienswijze omtrent de voorgenomen afwijking van het bestemmingsplan schriftelijk naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van Montferland, Postbus 47, 6940 BA Didam. Het is ook mogelijk om mondeling een zienswijze naar voren te brengen.

Inzagetermijn/zienswijzen: van 11 augustus 2016 tot en met 21 september 2016

Didam, 10 augustus 2016

Naar boven