Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, Rietbergweg 2a te Wijhe

Logo Olst-Wijhe

Voor de locatie Rietbergweg 2a te Wijhe, kadastraal bekend als gemeente Wijhe, sectie G, nummers 2270 en 2271 is een ontwerp bestemmingsplan opgesteld. Het bestemmingsplan maakt het wijzigen van de bestemming ‘sport’ naar ‘wonen’ en het realiseren van een bouwkavel voor de bouw van een nieuwe woning mogelijk. De bestaande bedrijfsbebouwing zal worden gesloopt. De bestaande bedrijfswoning krijgt ook een woonbestemming. Voor dit plan is de KGO-regeling van toepassing.

Het bestemmingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2016001015-0201 ligt vanaf 11 augustus 2016 tot en met 21 september 2016 ter inzage en is digitaal te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl. Het plan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in het Holstohus in Olst (Jan Schamhartstraat 5b).

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij de gemeenteraad van Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. U dient te vermelden op welk plan en op welke onderdelen van dit plan de zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het Team Leefomgeving, telefonisch te bereiken via 14 0570.

Anterieure overeenkomst

In het kader van de bestemmingsplanprocedure is er tevens een anterieure overeenkomst gesloten, conform artikel 6.24 Wro. Met het sluiten van de overeenkomst is het kostenverhaal verzekerd.

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst wordt tevens ter inzage gelegd bij ons klantcontactcentrum in Wijhe en in het Holstohus in Olst. Tegen de gesloten overeenkomst staat geen bezwaar of beroep open.

 

Naar boven