Gemeente Dinkelland - Ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied partiële herziening Kerkweg 26 Deurningen”

Logo Dinkelland

Burgemeester en wethouders van Dinkelland maken bekend dat het volgende ontwerp-bestemmingsplan ter inzage ligt:

  • -

    het ontwerp-bestemmingsplan “Buitengebied partiële herziening Kerkweg 26 Deurningen”.

Het ontwerp-bestemmingsplan heeft tot doel de voormalige bedrijfswoning aan de Kerkweg 26 Deurningen aan te duiden als plattelandswoning.

Ter inzage

Het papieren exemplaar van het ontwerp-bestemmingsplan ligt met ingang van 5 augustus 2016 tot en met 15 september 2016 voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

U kunt het ontwerp-bestemmingsplan digitaal inzien op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl -> een plan bekijken -> bestemmingsplannen -> ID -> type dan: NL.IMRO.1774.BPBUIKERKWEG26-0301.

Het plan is eveneens digitaal in te zien via de gemeentelijke website https://www.dinkelland.nl/ruimtelijke-plannen.

Zienswijze

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad, <postbus 11, 7590 AA Denekamp OF postbus 30, 7650 AA Tubbergen> en dienen voor het einde van de termijn te worden ingediend dan wel per post te zijn bezorgd. Mondelinge zienswijzen kunt u binnen bovengenoemde termijn indienen nadat u daarvoor een afspraak heeft gemaakt met R. Rietveld van de afdeling Maatschappelijke Effecten via het telefoonnummer 0541-854100.

Naar boven