Ontwerpbestemmingsplan Holstweg 44a Olst

Logo Olst-Wijhe

Voor het perceel Holstweg 44a te Olst, kadastraal bekend Olst, sectie H, nummer 1499, betreffende kampeerterrein Het Klaverblad, is een ontwerpbestemmingsplan opgesteld. Het plan beoogt het mogelijk maken van de realisatie van een bedrijfswoning op het kampeerterrein en het onmogelijk maken van het hier realiseren van een landwinkel. Tevens worden de maximale maten voor de toegestane chalets aangepast aan de heden ten dage gebruikelijke maatvoering voor dit type recreatieverblijven.

Het bestemmingsplan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2016001019-0201 ligt van 18 augustus 2016 tot en met 28 september 2016 ter inzage en is digitaal raadpleegbaar op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl.

Het bestemmingsplan, inclusief de bijbehorende stukken, ligt ook ter inzage bij ons klantcontactcentrum in Wijhe (Raadhuisplein 1) en in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b).

Binnen de genoemde termijn van zes weken kan iedereen mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het bestemmingsplan. U kunt deze schriftelijk indienen bij de gemeenteraad van Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. U dient te vermelden op welk plan en op welke onderdelen van dit plan de zienswijze betrekking heeft. Voor meer informatie of voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u terecht bij het Team Ruimtelijke Ontwikkelingen, telefonisch te bereiken via 14 0570.

 

Naar boven