Ontwerpwijzigingsplan Buitengebied 2005, wijzigingsplan Mutshoek 8 Boekel

Logo Boekel

Burgemeester en wethouders van de gemeente Boekel maken bekend dat met ingang van 11 augustus 2016, gedurende zes weken het ontwerpwijzigingsplan ' Buitengebied 2005, wijzigingsplan Mutshoek 8 Boekel' tijdens openingstijden ter inzage ligt bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het ontwerpplan met bijbehorende stukken is tevens raadpleegbaar via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl (IDN:NL.IMRO.0755.BPWBGmutshoek8-ON01).  

Het betreffende bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de champignonkwekerij aan Mutshoek 8 te Boekel van acht naar vijftien teeltcellen.

 

Wettelijk gezien bestaat de verplichting om alle kosten die gepaard gaan met het onderhavige plan te verhalen. Aangezien er met de eigenaar van de gronden een anterieure overeenkomst is gesloten, is besloten om te verklaren dat het kostenverhaal anderszins verzekerd is.

 

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de plannen kenbaar maken. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wenst te maken, kunt u binnen de genoemde termijn contact opnemen met André van der Vleuten, seniorbeleidsmedewerker ruimtelijke ordening. Uw schriftelijke zienswijze kunt u indienen bij het college van B&W van Boekel, Postbus 99, 5427 ZH te Boekel.

Boekel, 10 augustus 2016

Burgemeester en wethouders van Boekel

Naar boven