Bekendmaking gewijzigde vaststelling omgevingsvergunning Sporthal Molenzicht

Logo Alblasserdam

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij een omgevingsvergunning voor het bouwen van een Sporthal aan de Groen van Prinstererstraat heeft verleend, met toepassing van planologisch afwijken doormiddel van art. 2.1, lid 1 onder c Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo).

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 augustus 2016 gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis, Cortgene 2.

De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

De aanvrager en belanghebbenden, die zienswijzen naar voren hebben gebracht tegen de ontwerpbeschikking of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dit niet te hebben gedaan, kunnen tegen deze beschikking op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen binnen zes weken na de dag waarop deze ter inzage is gelegd. Dit kan bij de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht (Postbus 50959, 3007 BX Rotterdam) Voor zover het een aangebrachte wijziging betreft, kan iedere belanghebbende gedurende de termijn van ter inzage ligging beroep instellen.

Voorlopige voorziening

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift houdt de werking van het besluit niet tegen. Heeft men er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een belanghebbende, die een beroepschrift heeft ingediend, de voorzieningenrechter van de Rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht (Postbus 50959, 3007 BX Rotterdam) verzoeken om een voorlopige voorziening (tijdelijke beslissing) te treffen. De beschikking treedt dan niet in werking voordat de Voorzieningenrechter een uitspraak heeft gedaan.

Het gemeentehuis is geopend op maandag t/m vrijdag 9.00 – 12.00 en op woensdag 9.00 – 15.00 (doorlopend). Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingsuren het plan in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.

Alblasserdam,

Burgemeester en wethouders van Alblasserdam

Naar boven