Ontwerpbestemmingsplan herziening Jachthavendam

Logo Lisse

Volgens het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening ligt het ontwerpbestemmingsplan herziening Jachthavendam ter inzage van 3 augustus tot en met 13 september 2016. Deze partiële herziening is een aanvulling op het nu geldende bestemmingsplan Lisse Dorp. De planregels en verbeelding zijn op enkele punten aangevuld en aangepast. Voor het overige geldt dat de planregels en verbeelding van het moederplan Lisse Dorp intact blijven.

Deze partiële herziening repareert een bestaande discrepantie tussen de regels en de verbeelding van het bestemmingplan waardoor de watersportvereniging het bestaande pand kan vervangen door een nieuw pand. Daarnaast verankert deze partiële herziening de nieuwbouwplannen van de kanovereniging juridisch-planologisch. Beide ontwikkelingen zijn reeds getoetst aan de geldende beleidskaders en de relevante milieuaspecten. Ter plaatse van de watersportvereniging is dit gedaan bij opstelling van het moederplan. Voor de nieuwbouwplannen van de kanovereniging wordt hiervoor een separate procedure doorlopen.

Inzien

U kunt het plan digitaal inzien op www.Ruimtelijkeplannen.nl onder identificatienummer NL.IMRO.0553.bpjachthavendam-onx1. Ook kunt u in het gemeentehuis het plan inzien.

Indienen zienswijze

U kunt van 3 augustus tot en met 13 september 2016 uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan indienen. Dit kan schriftelijk aan de Raad van de gemeente Lisse, Postbus 200, 2160 AE Lisse. Vermeld hierbij altijd uw naam en adresgegevens. Wilt u liever mondeling reageren dan kunt u contact opnemen met mevrouw J. Feijen, telefoonnummer 14 0252. De raad betrekt de zienswijzen bij de vaststelling van het bestemmingsplan. Na de vaststelling kunnen belanghebbenden beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Lisse, 2 augustus 2016

Het college van burgemeester en wethouders

Naar boven