Coördinatieregeling ontwerpbesluiten‘Ede, Woonzorgcentrum Amsterdamseweg 56 (Vilente)’

Logo Ede

De gemeenteraad van Ede heeft op 3 maart 2016 besloten over het toepassen van de coördinatieregeling ten behoeve van de nieuwbouw van een woonzorgcomplex voor Vilente aan de Amsterdamseweg 56 in Ede. Vanwege die coördinatie worden de volgende ontwerpbesluiten gelijktijdig ter inzage gelegd:

  • Ontwerpbestemmingsplan

  • Ontwerpbesluit omgevingsvergunning

  • Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ‘Ede, Woonzorgcentrum Amsterdamseweg 56 (Vilente)’ , met nummer NL.IMRO.0228.BP2016MOLS0001-0201 met alle daarbij behorende stukken, het ontwerpbesluit omgevingsvergunning en het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder, van donderdag 4 augustus tot en met woensdag 14 september (digitaal) inzien bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Online kunt u terecht op www.ede.nl/bekendmakingen. Hier vindt u deze bekendmaking terug en een directe link naar het plan. Daarnaast kunt u het plan inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gebied en gevolg

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Ede, Woonzorgcentrum Amsterdamseweg 56 (Vilente)’ betreft de voormalige schoollocatie Het Streek en kan als volgt worden omschreven:

  • de noordzijde grenst aan de Rijksweg (N224);

  • de oostzijde grenst aan de achtertuinen van de Concordialaan;

  • de zuid- en westzijde grenzen aan de achtertuinen van de woningen aan de Amsterdamseweg.

Het plan maakt de bouw van een woonzorgcentrum voor 120 zorgeenheden voor Vilente mogelijk.

Zienswijze

Tijdens de inzageperiode kunt u een schriftelijke zienswijze sturen aan de gemeenteraad, postbus 9024, 6710 HM Ede. Wij verzoeken u hierbij aan te geven op welk besluit de zienswijze betrekking heeft, dit kan in één brief of in afzonderlijke brieven per besluit. Het indienen van een elektronische zienswijze, bijvoorbeeld per e-mail, is niet mogelijk. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Lidwien Wolters, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 68 0343.

Ede, 3 augustus 2016.

Naar boven