Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwdorperweg 26 en ten westen van 35, Reeuwijk’

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 4 augustus 2016, gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 14 september 2016) het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwdorperweg 26 en ten westen van 35, Reeuwijk’ ter inzage ligt.

Het plan betreft het bouwen van een woning op grond van de Ruimte voor Ruimteregeling. De nieuwe woning wordt gebouwd op het perceel Nieuwdorperweg ten westen van 35. Het tegenovergelegen sierteeltbedrijf op nummer 26 beëindigt de bedrijfsactiviteiten en sloopt de aanwezige bedrijfsbebouwing

Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:

-digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl

(NL.IMRO.1901.NwdorperwegNaast35-BP40)

  • -

    digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl Leven > Bouwen en wonen > Bestemmingsplannen > Overzicht ruimtelijke plannen;

  • -

    op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.bodegraven-reeuwijk.nl.

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen indienen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt met de gemeente via telefoonnummer 0172-522522.

De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.

Naar boven