Vaststelling “Uitwerkingsplan, 1e tranche bedrijventerrein Lindelaufer Gewande - Op gen Hek"

Logo Voerendaal

\ Toelichting

Het college van burgemeester en wethouders maken bekend dat zij op 26 juli 2016 het “Uitwerkingsplan, 1e tranche bedrijventerrein Lindelaufer Gewande - Op gen Hek” ongewijzigd hebben vastgesteld. Het “Uitwerkingsplan, 1e tranche bedrijventerrein Lindelaufer Gewande - Op gen Hek” maakt het bebouwen en gebruiken van vijf bedrijfskavels mogelijk.

\ Inzageprocedure

Het vastgestelde uitwerkingsplan ligt met ingang van 4 augustus 2016 gedurende 6 weken ter inzage. De stukken kunnen worden ingezien bij het Klantcontactcentrum van de gemeente aan het Raadhuisplein 1, 6367 ED te Voerendaal en zijn tevens elektronisch te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan heeft het volgende identificatienummer: NL.IMRO.0986.UPLGOpgenHek-VA01.

\ Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit dan wel een belanghebbende die niet kan worden verweten dat deze geen zienswijze heeft ingediend en die door dit besluit rechtstreeks in zijn belangen is getroffen, kan binnen 6 weken na de datum van bekendmaking van dit besluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Zij die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek doen tot het treffen van een voorlopige voorziening indien onverwijlde spoed – gelet op de betrokken belangen – dat vereist.

\ Inwerkingtreding

Het uitwerkingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt, tenzij binnen die termijn (in samenhang met ingesteld beroep) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak. In dat geval wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dat verzoek is beslist

Voerendaal, 3 augustus 2016

College van burgemeester en wethouders gemeente Voerendaal

Naar boven