Kennisgeving bestemmingsplan “Beverwaard”

Logo Rotterdam

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan “Beverwaard” (NL.IMRO.0599.BP1069Beverwaard-) wordt voorbereid.

 

De nu geldende bestemmingsplannen voor het gebied Beverwaard zijn aan vernieuwing toe. Het opstellen van het bestemmingsplan gebeurt in het kader van het meerjarenprogramma voor de actualisering van bestemmingsplannen.

Het gebied van het ontwerpbestemmingsplan Beverwaard ligt tussen de Rijksweg A16, de Oostdijk, de gemeentegrens met Ridderkerk en de Groeninx van Zoelenlaan. Het bedrijventerrein met de scheepswerf aan de Oostdijk en de zuidpunt van Beverwaard met de tramremise en de tijdelijke opvang voor asielzoekers vallen buiten het plan.

 

Gelegenheid tot het indienen van zienswijzen zal te zijner tijd worden geboden tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan. Hiervan zal vooraf kennis worden gegeven in de Staatscourant, in het huis-aan-huisblad en op de gemeentelijke internetsite www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen.

 

Deze bekendmaking is eveneens geplaatst op de gemeentelijke internetsite www.rotterdam.nl/bestemmingsplannen.

 

Rotterdam, 3 augustus 2016

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen,

 

drs. P.W. Verhoeven

Algemeen directeur cluster Stadsontwikkeling

 

Naar boven