Onherroepelijk bestemmingsplan Rustoord

Logo Leidschendam-Voorburg

Het college van burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg maakt bekend dat, het bestemmingsplan Rustoord, vastgesteld door de gemeenteraad op 15 december 2015, onherroepelijk is geworden met ingang van 28 juli 2016.

Gedurende de beroepstermijn zijn er beroepen ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De beroepsschriften zijn echter op 27 juli 2016 ongegrond verklaard.

Plangebied

Het plangebied is gelegen tussen de Raadhuisstraat aan de noordwestzijde en de Vliet aan de zuidoostzijde. Aan de noordoostzijde grenst het plangebied aan park Vreugd en Rust. Dit park heeft een status als Rijksmonument. Tot slot grenst de locatie aan de zuidwestzijde aan de Sionsstraat.

Inhoud

Het bestemmingsplan voorziet in een juridisch-planologische regeling voor het plangebied. Het bestemmingsplan Rustoord maakt het mogelijk om het woonzorgcentrum Rustoord te realiseren. Daarnaast maakt het bestemmingsplan het planologisch mogelijk om, na toepassing van de in het plan opgenomen wijzigingsbevoegdheid, een appartementengebouw te realiseren.

Inzien bestemmingsplan

Het bestemmingsplan, het raadsbesluit en de bijbehorende stukken zijn beschikbaar via:

  • Op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IDN-nummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.1916.rustoord-VG02;

  • Op de gemeentelijke website www.lv.nl/bestemmingsplannen

Leidschendam-Voorburg, 3 augustus 2016

Naar boven