Ontwerp omgevingsvergunning Klein Bedaf 3a-3b, Baarle-Nassau

Logo Baarle-Nassau

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Baarle-Nassau maakt bekend dat de volgende ontwerp-omgevingsvergunning ter inzage wordt gelegd.

 

Klein Bedaf 3a-3b, Baarle-Nassau, (UV 2016-0041)

planologische afwijkingsactiviteit: gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan;

milieuactiviteit: uitbreiden en veranderen geitenhouderij;

bouwactiviteit: het bouwen van een melkgeitenstal, opfokstal, machineberging/bokkenstal en een vaste mestopslag.

 

Bovengenoemd besluit volgt de uitgebreide procedure.

 

Overeenkomstig artikel 3.10 Wabo en afdeling 3.4 Awb ligt het ontwerpbesluit met bijbehorende

stukken met ingang van 1 augustus 2016 voor de duur van zes weken ter inzage. Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen ingediend worden bij het college van

Burgemeester en wethouders, Postbus 105, 5110 AC Baarle-Nassau. De digitale stukken kunnen geraadpleegd worden via www.ruimtelijkeplannen.nl en/of www.baarle-nassau.nl > digitale balie > ruimtelijke plannen > Wabo projectbesluiten. De papieren stukken liggen ter inzage in het gemeentehuis. Het gemeentehuis is gevestigd aan Singel 1 te Baarle-Nassau en is geopend op werkdagen van 9.00-12.30u en op woensdagmiddag van 13.30-17.00u. Voor inzage op het gemeentehuis buiten deze openingstijden of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Klei van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling of mevrouw Brandenhorst van het cluster Vergunningverlening, via telefoonnummer 088-3821000.

 

Baarle-Nassau, 29 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Baarle-Nassau

 

Naar boven