Verleende omgevingsvergunning Bedrijvenstraat 2 in Giessen

Logo Woudrichem

Burgemeester en wethouders van Woudrichem maken bekend dat zij op basis van de artikelen 2.1, 2.6, 2.12 en 2.14 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) op 12 juli 2016 een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten: handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (artikel 2.1 lid 1 onder c van de Wabo), het veranderen van een inrichting en het in werking hebben van de inrichting na die verandering (artikel 2.1 lid 1 onder e van de Wabo) op het adres Bedrijvenstraat 2 te Giessen.

 

De omgevingsvergunning maakt planologische medewerking mogelijk aan het oprichten van silo’s, waarin bulkgrondstoffen zullen worden opgeslagen. Deze wijziging en enkele andere wijzigingen liggen ten grondslag aan de nieuwe omgevingsvergunning voor de inrichting.

 

De besluitvorming is tot stand gekomen conform artikel 3.10 van de Wabo. Het besluit is met inachtneming van ingebrachte zienswijzen genomen, waarvan het verslag bij de omgevingsvergunning is gevoegd.

 

De omgevingsvergunning ligt vanaf de eerste werkdag na deze publicatie gedurende 6 weken ter inzage. U kunt hiervoor een afspraak maken op www.woudrichem.nl of op telefoonnummer 0183-308100.

 

Wanneer u rechtstreeks in uw belang getroffen bent bij één van deze besluiten en u heeft tijdig een zienswijze ingebracht tegen de voorgenomen omgevingsvergunning, dan kunt u (schriftelijk en gemotiveerd) een beroepschrift indienen. Richt uw beroep tot de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team Bestuursrecht, Postbus 90006, 4800 PA te Breda. De termijn voor het indienen van uw beroep is binnen zes weken na de datum van deze publicatie.

 

Woudrichem. 25 juli 2016

burgemeester en wethouders van Woudrichem

Naar boven