Provincie Utrecht, Milieueffectrapportage, Beoordelingsbesluit voor oprichting van een inrichting voor co-vergisting en digestaatverwerking van biomassa.

Logo Utrecht

Rectificatie

Deze advertentie geeft informatie over een project dat gevolgen kan hebben voor het milieu. Woont of werkt u in de buurt, dan kan het voor u van belang zijn de advertentie te lezen.

Gedeputeerde Staten van Utrecht maken bekend dat de Stichting Groene Energie Krommerijn en Heuvelrug een verzoek heeft gedaan voor een m.e.r.-beoordeling voor oprichting van een inrichting voor co-vergisting en digestaatverwerking van biomassa.

De projectlocatie ligt op het bedrijventerrein ten noorden van de Graaf van Lynden van Sandenburgweg, nabij nr. 6-8.

M.e.r.-beoordelingsbesluit

De conclusie van de beoordeling van de aanmeldingsnotitie voor de m.e.r. is dat er zich vanwege de activiteiten voor de oprichting van de inrichting geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zullen voordoen die het opstellen van een milieueffectrapport (MER) noodzakelijk maken.

Tegen het besluit dat geen MER noodzakelijk is kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld tenzij dit besluit een belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Andere belanghebbenden kunnen hun bezwaren tegen dit besluit kenbaar maken tijdens de rechtsbeschermingsprocedure in het kader van de vergunningprocedure (omgevingsvergunning) waarvoor het m.e.r.-beoordelingsbesluit is genomen.

Ter inzage

De stukken liggen in de periode van 29 juli tot 10 september 2016 ter inzage in het Provinciehuis aan de Archimedeslaan 6, te Utrecht. De stukken kunnen elke werkdag van 09.00 – 16.00 uur worden ingezien bij het Servicecentrum. In deze periode liggen de stukken ook ter inzage bij de gemeente Wijk bij Duurstede.

Informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mw. T. Buurman, afdeling Fysieke Leefomgeving, tel. 030 2583168. Voor informatie over de te volgen procedure voor de omgevingsvergunning kunt u terecht bij de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht, dhr. R. Polman (tel 030 7023167/ 06 55498092 of e-mail: www.rudutrecht.nl)

Naar boven