OntwerpbestemmingsplanZwiggelterstraat 5 te Westerbork

Logo Midden-Drenthe

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, maken burgemeester en wethouders van Midden-Drenthe bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan “Zwiggelterstraat 5 te Westerbork” met de daarop betrekking hebbende stukken, met ingang van donderdag 4 augustus gedurende zes weken ter inzage ligt. De aanleiding voor de wijziging van het bestemmingsplan is het verzoek voor het oprichten van een tweede woning op het perceel Zwiggelterstraat 5 te Westerbork.Het initiatief bestaat uit de realisatie van een woning ten noordwesten van de bestaande woning op het perceel Zwiggelterstraat 5 in Westerbork. De woning betreft een zogenaamde schuurwoning en bestaat uit één bouwlaag met een kap. In het bestemmingsplan “Zwiggelterstraat 5 te Westerbork” wordt aansluiting gezocht bij de regels van het bestemmingsplan Westerbork en dan specifiek de bestemming ‘Wonen-1’.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.middendrenthe.nl, onder de rubriek ‘Bekendmakingen’. De stukken zijn tevens in te zien bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis in Beilen (Raadhuisplein 1). De imro-code van het ontwerpbestemmingsplan is NL.IMRO.1731.Zwiggelterstr5WB-ONT1.

Zienswijzen

Gedurende de periode van inzage, heeft eenieder de gelegenheid om een zienswijze kenbaar te maken. Dit kan naar keuze schriftelijk of mondeling. Uw schriftelijke reactie kunt u versturen aan de gemeenteraad, Postbus 24, 9410 AA in Beilen. Maakt u voor het indienen van een mondelinge zienswijze eerst een afspraak. Van de mondelinge zienswijzen wordt een verslag gemaakt.

Informatie

Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan en voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer C. Abma van de afdeling Bouwen en Wonen van de gemeente Midden-Drenthe, tel. (0593) 53 92 302, e-mail gemeente@middendrenthe.nl.

Naar boven