Wijzigingsplan ‘Oude Leedeweg 21, Pijnacker’ gewijzigd vastgesteld

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening juncto bekend dat zij bij besluit van 5 juli 2016 het wijzigingsplan ‘Oude Leedeweg 21, Pijnacker’ gewijzigd heeft vastgesteld.

Het plangebied van het voorliggende wijzigingsplan betreft het perceel Oude Leedeweg 21 en ligt aan de zuidzijde van de Oude Leedeweg. De begrenzing van het plangebied wordt gevormd door de naastgelegen percelen. Het wijzigingsplan heeft tot doel voor de bestaande burgerwoning (nr. 21a) de woonbestemming uit te breiden, de aanwezige bedrijfswoning (nr. 21) tot burgerwoning te bestemmen en twee extra woningen binnen het plangebied mogelijk te maken. Voor de bouw- en gebruiksmogelijkheden is aangesloten bij de mogelijkheden van het bestemmingsplan ‘Lint Oude Leede 2’. De doorgevoerde wijzigingen ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan hebben o.a. betrekking op de inrichtingstekening als onderdeel van de Toelichting.

Het wijzigingsplan, het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 28 juli 2016 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage bij de informatiebalie van het gemeentekantoor, Oranjeplein 1 in Pijnacker. Tevens is het wijzigingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Tegen betaling van de kostprijs kunt u een analoog exemplaar van het plan krijgen.

Wie eerder een zienswijze naar voren heeft gebracht inzake het ontwerpwijzigingsplan kan in beroep gaan. Daarnaast kan iedereen in beroep gaan tegen de wijzigingen die het college bij de vaststelling heeft aangebracht ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan. Daarbij moet u dan wel een belang hebben. De beroepstermijn bedraagt 6 weken en vangt aan op donderdag 28 juli 2016. Het wijzigingsplan treedt in werking na het verstrijken van deze termijn van zes weken. Als u niet wilt dat het wijzigingsplan in werking treedt, kunt u de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van Staten vragen een zogeheten ‘voorlopige voorziening’ te treffen. Het beroep en een eventueel verzoek om voorlopige voorziening dient u in bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Pijnacker-Nootdorp,

Het college van Pijnacker-Nootdorp.

Naar boven