Kennisgeving verleende omgevingsvergunning

Logo Horst aan de Maas

Herbouwen van een bedrijfsgebouw op het adres Donkstraat 6 a Meterik, Horst aan de Maas

Burgemeester en wethouders van gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan voor het herbouwen van een bedrijfsgebouw op het adres Donkstraat 6 a te Meterik, kadastraal bekend gemeente Horst, sectie M, nummer 1814.

De omgevingsvergunning wordt verleend voor de volgende activiteiten:

  • -

    Bouwen (artikel 2.1, lid 1 onder a Wabo).

  • -

    Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (2.1, lid 1, onder c Wabo).

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 29 juli 2016 gedurende zes weken ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis te Horst. De openingstijden van de informatiehoek zijn gelijk aan de openingstijden van het gemeentehuis.

De stukken zijn ook in elektronische vorm te raadplegen via de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl (klik op gemeentehuis en vervolgens op bekendmakingen) en zijn ook digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1507.MTDONKSTRAAT6A-OVV1).

Tijdens deze periode van terinzagelegging, kunnen belanghebbenden die zienswijze hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit, of die kunnen aantonen redelijkerwijs niet tot het inbrengen van zienswijzen in staat te zijn geweest, beroep instellen bij de rechtbank Roermond, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Wanneer er sprake is van een spoedeisend belang kan daarnaast een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzieningenrechter van deze rechtbank. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Horst, 28 juli 2016

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

ir. C.H.C. van Rooij, burgemeester

drs. J. van der Noordt MMO, secretaris

Naar boven