Gemeente Haren - Oprichten woning (herbouw) - Zuidlaarderweg 45A, Glimmen

Logo Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het betreft het oprichten van een woning met bijgebouw op het perceel Zuidlaarderweg 45A te Glimmen. Alle bestaande bebouwing op het perceel zal worden gesloopt.

Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 28 juli 2016 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren Gn.

Gedurende de ter inzage termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren Gn. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met mevrouw M. Buiter, via telefoonnummer 14 050.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingesteld als ook tijdig een zienswijze in het voortraject is ingebracht en men belanghebbende is.

 

Naar boven