Kampdijklaan 68 – Postweg ong. Vughtontwerp projectafwijkingsbesluit

Logo Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de realisatie van 2 woningen aan de Kampdijklaan 68 - Postweg ong. te Vught, met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning (projectafwijkingsbesluit) te nemen.

Ten behoeve van dit project is ook een aanvraag om hogere waarden op basis van de Wet geluidhinder ingediend. Deze ontheffing is aangevraagd omdat de voorkeursgrenswaarde van de toegestane geluidsbelasting overschreden wordt. Burgemeester en wethouders hebben het voornemen de hogere waarden vast te stellen.

Het ontwerp van de projectafwijking met bijlagen ligt van donderdag 28 juli 2016 tot en met woensdag 7 september 2016 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. U kunt de stukken ook via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl) raadplegen, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling en gemotiveerd zijn zienswijze omtrent de projectafwijking kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze wordt gericht aan Burgemeester en wethouders van Vught, Postbus 10100, 5260 GA Vught.

 

Naar boven