Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor woningen Philadelphia Het Meer

Logo Kampen

Burgemeester en wethouders van Kampen maken op grond van artikel 110a Wet geluidhinder bekend dat het ontwerbesluit “Hogere geluidgrenswaarde op grond van de artikelen 83 en 110a lid 1 van de Wet geluidhinder”, met ingang van donderdag 28 juli zes weken ter inzage ligt.

Het besluit is opgesteld in het kader van de bouw van een nieuw pand van Philadelphia. Hiervoor is het bestemmingsplan “Het Meer 2012, 1e wijziging Philadelphia”, opgesteld.

Omdat op een aantal locaties de voorkeursgrenswaarde wordt overschreden is een hogere grenswaarde noodzakelijk conform de Wet geluidhinder. Het ontwerpbesluit ligt gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. U kunt hiervoor van maandag tot en met vrijdag gedurende openingstijden terecht bij de receptie van het stadhuis (Burgemeester Berghuisplein 1 te Kampen). Het besluit en het akoestisch rapport zijn digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan het college van Burgemeester en wethouders van Kampen, Postbus 5009, 8260 GA Kampen. Graag onder vermelding van Ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder voor woningen Philadelphia Het Meer. Voor het maken van een afspraak over het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan contact worden opgenomen met het team Beleidsontwikkeling & Advisering, via telefoonnummer 14038.

 

 

Naar boven