Vaststelling Herstelbesluit bestemmingsplan ‘Reparatie bestemmingsplan Bedrijven Zuid’

Logo Zaanstad

Burgemeester en wethouders van Zaanstad maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 14 juli 2016, nummer 2016/76, het Herstelbesluit bestemmingsplan ‘Reparatie bestemmingsplan Bedrijven Zuid’ (NL.IMRO.0479.STED3802BP-0302) heeft vastgesteld.

Het Herstelbesluit wijzigt de uitsterfregeling voor bewoning van Hemkade 51, Zaandam zoals die is opgenomen in het bestemmingsplan ‘Reparatie bestemmingsplan Bedrijven Zuid’. Daarmee wordt uitvoering gegeven aan de (tussen-)uitspraak van de Raad van State van 17 februari 2016, nr. 201501515/1/R1 en 201504443/1/R1.

Besluit hogere waarden geluid

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad maken tevens bekend dat zij, gelet op artikel 110a van de Wet geluidhinder, op 20 juni 2016 ten behoeve van de hierboven genoemde uitsterfregeling hogere waarden geluid hebben vastgesteld (besluit 2016/117451).

Inzage

Het Herstelbesluit, het besluit hogere waarden geluid en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 28 juli 2016 tot en met donderdag 8 september 2016 ter inzage:

  • het Herstelbesluit elektronisch via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl(zoeknaam bestemmingsplan ‘Reparatie bestemmingsplan Bedrijven Zuid’)

  • het Herstelbesluit, het besluit hogere waarden geluid en de bijbehorende stukken

    • -

      als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.zaanstad.nl (zoekterm ‘herstelbesluit’);

    • -

      in papieren vorm tijdens openingsuren bij de balie Klantcontact Vergunningen in het stadhuis, Stadhuisplein 100, Zaandam.

Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld:

  • tegen het Herstelbesluit uitsluitend door belanghebbenden, die bedenkingen hebben tegen de wijzigingen, welke bij de vaststelling van het Herstelbesluit ten opzichte van het bestemmingsplan ‘Reparatie bestemmingsplan Bedrijven Zuid’ in de uitsterfregeling zijn aangebracht.

  • tegen het besluit hogere waarden geluid uitsluitend door belanghebbenden, aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze ten aanzien van het ontwerpbesluit hebben ingediend.

Beroepschriften moeten worden gezonden aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag. Voor het behandelen van het beroep wordt griffierecht geheven. Meer informatie over beroep staat op de website: www.raadvanstate.nl.

___________________________________________________________________________

Naar boven