Ontwerpbestemmingsplan Dorpsstraat 46, Koekange

Logo De Wolden

De ontwikkeling van het bestemmingsplan Dorpsstraat 46, Koekange is zover gevorderd dat de officiële procedure van start gaat. Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening dan ook de ter inzage legging van het ontwerp bekend.

 

Het plan

Aanleiding voor het bestemmingsplan vormt een functiewijziging op het perceel Dorpsstraat 46, Koekange kadastraal bekend de Wijk sectie K nummers 609, 1046 en 1045. De bedrijfsbestemming wordt omgezet in een woonbestemming (gebouwen en bijbehorend erf) en een agrarische bestemming (achterste gedeelte van het perceel).

 

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en het conceptraadsbesluit liggen van 28 juli 2016 tot en met 7 september 2016 ter inzage. Inzien kan via:

  • 1.

    een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde;

  • 2.

    dewolden.nl/bestemmingsplan;

  • 3.

    www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijze

Iedereen kan gedurende de bovengenoemde termijn een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijk kan dit via Postbus 20, 7920 AA Zuidwolde. Indien u een mondeling uw zienswijze wilt geven moet u vooraf een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met Sander Slijkhuis van de afdeling Ruimte T. 14 0528.

 

Zuidwolde, 27 juli 2016.

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven