Kennisgeving ex art. 6.14 Wro ontwerp 3e herziening Exploitatieplan Broekgraaf

Logo Leerdam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leerdam maken bekend dat het ontwerp van de 3e Herziening Exploitatieplan Broekgraaf met bijbehorende bijlagen met ingang van 28 juli 2016 gedurende 6 weken ter inzage ligt.

Het plangebied is globaal begrensd door de Tiendweg in het zuiden, de Koenderseweg in het westen, de Parallelweg in het noorden en de begraafplaats, Molukse wijk en het sportcomplex in het oosten, met dien verstande dat een klein deel van het plangebied ook ten noorden van de Parallelweg ligt.

In 2010 is het bestemmingsplan Broekgraaf en het Exploitatieplan Broekgraaf vastgesteld. Het bestemmingplan Broekgraaf is een globaal plan met uitwerkingsverplichting op grond van artikel 3.6 Wro. Conform artikel 6.15 lid 1 Wro wordt het exploitatieplan nu herzien. Dit is de 3e herziening.

Het exploitatieplan biedt de grondslag voor publiekrechtelijk kostenverhaal en bevat een kaart van het exploitatiegebied, een omschrijving van werken en werkzaamheden en een exploitatieopzet.

Ter inzage

Het ontwerp van de 3e herziening van het exploitatieplan, inclusief de bijbehorende stukken, wordt met ingang van 28 juli 2016 gedurende een periode van zes weken tot en met 7 september 2016 voor een ieder ter inzage gelegd in het gemeentehuis aan het Dokter Reilinghplein 1, 4141 DA Leerdam. (Geopend maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.30 en op afspraak van 13.00 uur tot 17.00 uur).

Het ontwerp van de 3e herziening Exploitatieplan Broekgraaf inclusief bijbehorende bijlagen is tevens beschikbaar via de gemeentelijke internetsite www.leerdam.nl en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Indiening zienswijze

Gedurende de periode waarin het plan ter inzage ligt kunnen belanghebbenden over het ontwerp exploitatieplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen bekend maken aan de raad van de gemeente Leerdam. Indien u mondeling wilt reageren dient u hiervoor een telefonische afspraak te maken via het nummer 0345 - 636 363. Schriftelijke zienswijzen dienen als volgt te worden geadresseerd:

De raad van de gemeente Leerdam

Postbus 15

4140 AA Leerdam

 

Vervolgprocedure

Na behandeling van de zienswijzen zal de raad over de 3e Herziening Exploitatieplan Broekgraaf besluiten. Indien de raad besluit de 3e herziening vast te stellen, staat voor belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen op het ontwerp exploitatie kenbaar hebben gemaakt, beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Ook voor diegenen, die belanghebbende zijn wegens gewijzigde vaststelling staat dan beroep open bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A.W.M. van den Dungen, tel. 0345-636199.

 

Leerdam, 20 juli 2016.

 

 

Naar boven