Publicatie: Omgevingsvergunning Zuidkade 75A in Waddinxveen

Logo Waddinxveen

Definitief afwijkingsbesluit

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen maken bekend dat zij op een omgevingsvergunning hebben verleend voor het wijzigen van een gedeelte van de bestemming aan de Zuidkade 75A in Waddinxveen. De omgevingsvergunning is verleend met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3, juncto artikel 3.10, eerste lid, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht.

Ter inzage omgevingsvergunning

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 28 juli gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.waddinxveen.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. (NL.IMRO.0627.OVzuidkade75A-0401).

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbesluit bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar hebben gemaakt en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn, kunnen gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging bij de Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht schriftelijk beroep instellen tegen het besluit tot vaststelling van de omgevingsvergunning.

Wanneer beroep is ingesteld kan de voorzieningenrechter een voorlopige voorziening treffen als bedoeld in artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht. Hieraan zijn griffierechten verbonden. Meer informatie hierover bij de rechtbank Den Haag, of via www.rechtspraak.nl.

Het adres is: Rechtbank Den Haag, sector bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

U kunt ook digitaal uw beroep- en verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD als uw elektronische handtekening. Op de genoemde website treft u de precieze voorwaarden aan.

Inwerking

Het besluit tot vaststelling van de omgevingsvergunning treedt in werking op de dag na afloop van vermelde beroepstermijn. Als tijdens de beroepstermijn naast een beroepschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) is ingediend, treedt het beluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven