Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure

Logo Ameland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project.

 

  • Reeweg 6 te Buren, kadastraal bekend gemeente Nes, sectie F, nummer 224: uitbreiden ligboxenstal en werktuigberging. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 4 maart 2016 en betreft de activiteiten ‘bouwen’, ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘werk of werkzaamheden uitvoeren’.

     

Indienen zienswijze

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning, bijbehorende stukken en de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De ontwerpbesluiten liggen samen met de bijbehorende stukken ter inzage. Vanaf donderdag 28 juli tot en met woensdag 7 september 2016 kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft? U kunt de stukken inzien op www.ameland.nl of tijdens openingstijden in het gemeentehuis in Ballum. Voor meer informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de medewerkers van het team Vergunningen via telefoonnummer (0519) 555 555.

Ballum, 27 juli 2016

College van burgemeester en wethouders van Ameland

Namens deze:

A. de Hoop, burgemeester

Naar boven